Wigtown Wanderers'a Hoşgeldiniz...
Wigtown Wanderers'a Hoş Geldiniz!

Forumumuzda vakit geçirip, role play yapmak lütfen için üye olun.

https://discord.gg/QCRdw8xVE8
Wigtown Wanderers'a Hoş Geldiniz!

Forumumuzda vakit geçirip, role play yapmak lütfen için üye olun.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

J e r e m i a h

2 posters
YazarMesaj
Jeremiah Ocean Hyxest
Slytherin V.Sınıf
Slytherin V.Sınıf
Jeremiah Ocean Hyxest

J e r e m i a h Empty
MesajKonu: J e r e m i a h   J e r e m i a h EmptySalı Haz. 26, 2012 1:02 pm

Karakterinizin Adı ve Soyadı: Jeremiah Ocean Murphy
Aile Geçmişi ve Kişisel Özellikleri:
Jeremiah Ocean Murphy. Siz bana Jer'de diyebilirsiniz. 5 Mart'ta, ABD'de doğdum. Yani on altı yaşında, balık burcuyum. Tutkusu olduğum müzik en büyük eğlence kaynağım. Büyücülük dünyasında oldukça köklü bir aileyiz. Yüz yıllar boyunca Slytherin'e öğrenci vermişiz. Amerikan, İngiliz kökenliyiz ve birçok safkan ile akrabalık bağlarımız bulunabiliyor. Yoldan geçen birinin, uzaktan kuzeniniz çıkması pek hoş birşey değil aslına bakarsanız. Fransızca ve az biraz Japonca'nın yanında, İtalyanca duyduğum cümleleri anlıyor ama cümle kuramıyorum. Biraz sinir bozucu gibi duruyor ama uygun bir ortamda eğer hakkınızda konuşuluyorsa bu eksikliğiniz işinize yarayabiliyor. Herhangi bir evcil hayvanım yok ama bir hediye alırsam sevinçle kabul edebilirim. Havyan severimdir. Arada gidip Hogwarts baykuşlarını beslerim mesela. Patronusum vaşaktır. Bilgeliği ve bağlılığı temsil eden bir hayvan olduğunu düşünmüşümdür hep. Quidditch takımı olarak Holyhead Harpies'i tutuyorum. Veela teleğinden, 30nch esnemeyen beyaz bir asam (Lycromae ~) var. Yapıldığı ağacın adını hatırlamakta hep zorlandığım bir asa. Hatta şuan bile unuttum. Kendi müzik grubum var. Hogwarts içerisinde müzik yapıyoruz. İsmimiz 'Erotic Nightmare' ... Bu ismi unutmamanızı tavsiye ederim. Çünkü yakında herkes size hatırlatacak. Oldukça mükemmelliyetçiyimdir. Karanlık Tarafın'ın büyücülük dünyasının lehine çalıştığını ve olumlu şeyler yapabileceğini ben bu yaşımda görürken -ki yaşını küçük göstermeyi seven biri değilimdir- diğer büyücüler nasıl göremiyor bir türlü anlamış değilim. Birçok nedenden sinirlenip işi çığrından çıkartacak boyutlara getirebilirim. İnsanları çok rahat kırabiliyorum. Ama ardından onlara haksızlık yaptığım, adaletsiz olduğum düşüncesiyle kendimden nefret etme haline dönüşüyor durum. Kişinin gönlünü almadan rahat edemiyorum. Çoğu zaman kendimi insanların gözünde çok değerli hissederken bazense silik hissetmek sanırım çok değişken bir yapım olduğunu gösteriyor. Ama bu özellikler de beni bitiriyor diyebilirim. Bitirdikleri kadar da tanımlıyorlar. İnsanlara çok kolay bağlanırım. Onlarla ettiğim bir saatlik sohbet bile tüm hayatımla ilgili detayları anlatacak düzeye getirebilir beni. Tabii karşımdaki kişiye de bağlı. Ancak arkadaşlarımın verdiği sırlar konusunda oldukça duyarlıyımdır. Kimseye bir şey anlatmayacağım konusunda uyarılmışsam, söylenileni yaparım. Kendime oldukça saygı duyarım. Dış görünüşüm benim için önemlidir. Hogwarts koridorlarında saçlarımdan ve sol yanağımdaki -bana göre- benin büyüklüğü yüzünden yakındığımı sıklıkla duyacaksınızdır. Yeri gelince ölümüne karamsar olabilirim. Aşık olunca tam olurum ve devam etmesi için savaşırım. Sanırım bu da bağlanıcı özelliğimden geliyor. Benim arkadaşımsan sana kendime duyduğum saygıdan daha fazlasını duyarım. Çoğu zaman haşarıyımdır. Profesörlere ve öğrencilere eşek şakaları yapmayı severim. Liderlik hissinden ve bir işi planlı bir şekilde yapmaktan hoşlanırım. Bunların aksine yaşadığım yer, odam oldukça dağınıktır. Ailemle aramdaki bağlar ise pek iyi de değildir. Aslında birbirimizi çok severiz ama ben onlarda bir eksiklik hissediyorum. Annem ya da babamla tutumumuz asla bir kavga halini almadı. Almayacakta. Ama sadece bir şeyler eksik. Bunun ne olduğunu ya da nedenini bilmiyorum ama III. Sınıf Noel tatilinden beri beni anlayamadıkları ile ilgili pek çok şey karalıyorum günlüğüme... Ah, bu arada unutmadan bir de günlük tutuyorum. Geceleri loş ışıkta ders çalışmak ve yazı yazmayı sevmeye bağlıyorum bu alışkanlığımı da. Öyle ki bu yüzden sonunda gözlerimi bozdum. Herkesten sakladığım siyah kemik bir gözlüğüm var. Sadece etrafımda kimsenin olmadığından emin olduğumda kullanıyorum.

Burç: Balık -
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka

Lakap : Tak da bir göreyim.

J e r e m i a h Empty
MesajKonu: Geri: J e r e m i a h   J e r e m i a h EmptySalı Haz. 26, 2012 1:04 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Slytherin, IV. Sınıf
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na Hoşgeldiniz!

J e r e m i a h
1 sayfadaki 1 sayfası