Wigtown Wanderers'a Hoşgeldiniz...
Wigtown Wanderers'a Hoş Geldiniz!

Forumumuzda vakit geçirip, role play yapmak lütfen için üye olun.

https://discord.gg/QCRdw8xVE8
Wigtown Wanderers'a Hoş Geldiniz!

Forumumuzda vakit geçirip, role play yapmak lütfen için üye olun.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ifnatius asjueds

2 posters
YazarMesaj
Ignatius Asjuëds
Gryffindor V.Sınıf
Gryffindor V.Sınıf

ifnatius asjueds Empty
MesajKonu: ifnatius asjueds   ifnatius asjueds EmptyPerş. Kas. 18, 2010 12:00 pm

- ignatius asjuëd
- Hayatınızda itilip kakıldığınız bir ipte olduğunuzu düşündünüz mü? İp de değil, bütün ustalıkla bilelenmiş bir kılıcın üzerinde yara almadan yürüdüğünüzü farzedin. Yara ne kelime; ölmeden. Sanırım hayatımı bu birkaç cümleyle size anlattım. Ya bir bar tuvaletinde dünyaya geldi ruhumun kökleri ya da istenmeyen bir çocuktum, bilmiyorum. Kendimle ilgili olayları ailemle konuşmam zaten. Ailemde bile dışlandığımı düşünürsek ben insanlara nasıl sırrımı, cümlelerimi ve zihniyetimi emanet edi'cem? Güvendiğim, inandığım tek şey gökyüzünün arasını yaran Tanrı. Varlığı büyü dünyasınca yasaklanmış varlık. Amin. İşte o yüzden dualarımla ben tekim, bir de annem var. Ana kuzusu diye adlandırılan kitapta ben yokum. Hayatımdaki tek kadın o sadece. O yüzden kimseyle alakadar olmam, benim tek kahramanım yine kendi bedenimin içinde hapsolmuş beynimdir. Herkesten üstün müyüm? Hayır, elbette ki benden üstün olanlar vardır ama diğerlerinden çok farklıyım. Çünkü, ben Asjuëd'im. Kanımdaki temizliği ailemin azizliğine borçluyum.
- Babam, babamın bir mesleği yoktu aile yadigarlarını değere bindirip geçimimizi sağlardık. Evimiz bir saray kadar büyük, bir kulübe kadar da gösterişsizdi. 19 yy.a ait hiçbir eşya göremezdiniz; hepsi bize emanetti. Kanıma bu kadar bildiden sonra değinmek haksızlık olur, göründüğü gibi safkanım. Kanıma önem veriyorum çünkü bulanıklar olmadan önce böylesine iç çatışmalar gündemde değildi. Kimseyi varoluşundan ötürü yargılayamam, sadece seçimlerini küçümserim. Eğer bir yakınım bir muggle kanıyla veya o kandan gelenle evlecekse sonu beni açımdan iyi olmayacaktır.
- İkizler
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka

Lakap : Tak da bir göreyim.

ifnatius asjueds Empty
MesajKonu: Geri: ifnatius asjueds   ifnatius asjueds EmptyPerş. Kas. 18, 2010 3:40 pm

Karışık... Farklı... Görünüşe bakılırsa kaderin için bir dönüm noktasındasın evlat...

Gryffindor!
IV. Sınıf!

ifnatius asjueds
1 sayfadaki 1 sayfası