Karakterinizin:
Adı ve Soyadı:
Letje Magnolia.
Aile Geçmişi:
Henüz belirlemedim.
Kişisel Özellikleri:
"Bana yukarıdan bakarsanız, aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, Tanrı'yı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz." İnsanlar saçma ilkeleri benliklerine yedirip, belirli davranışlar sergilerler ve bunlar onların yaşam doğrultuları olur. Letje Magnolia'nın hayat ibresi bu yöne dönüktür. Soğuktur Letje, yalancı sonbaharın poyrazları kadar. İstediğiniz kadar uzun süredir tanışmış onun onunla, nasıl biri olduğu hakkındaki düşündüğünüz hiçbir şey gerçek değildir. Ne kadar adalet yanlısı olursa olsun, kendini bir şekilde kayırmasını bilir. Her an yenilenmeye açıktır, yılan derisi gibi. Bakışları o kadar boştur ki, bir şey anlayamazsınız. Bu çoğu zaman sinir bozucu gelse de, Letje duygularını dışarı vurmamaktan aşırı memnuniyet duymaktadır. Acizlik ve ihtiyaç. Katlanılmaz iki sözcüktür Letje'nin lugatında. Hiçbir cadı ya da büyücü birine yapışık olarak doğmadığından, kimseye ihtiyaç duyulmaması gerektiğini savunur. İnsanın çevresi çeşitli nedenlerle değişebildiğinden dolayı, kimseye güvenmez. Yalnızlığı yeri geldiği zaman sever, yeri geldiğinde içi ürperir. Düşünceleri yakın olan çoğu kişiyle iyi geçinir. Acı ve intikamın öbür adıdır genç kız. Egolarının hakimiyetini baştan kaybetmiş ve hayata yenik başlamıştır. Liderliği seven ve kıskanç bir tiptir. Düşman olmayı kesinlikle istemezsiniz.
Burç:
Akrep.